Reviews


4 stars after 595 reviews
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten afgehaald. Vers, knapperige groenten, goed vlees, lekker pittig! Bestelling afgehaald en was op afgesproken tijd klaar. ca half uurtje na bestellen. Aanrader dus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stipt optijd, heerlijk vers en meer dan genoeg. Geweldig!! 4/30/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/26/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat ondanks het inpakken in aluminiumfolie en papier er toch bakjes lekten, omdat ze te vol zaten en het deksel niet goed sloot . Maar het was erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk eten en op tijd bezorgd! dikke pluim! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snel bezorgt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gekruid, malse biefstuk. Goed op temperatuur. Kortom, helemaal goed! 4/16/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging op tijd, het eten was lekker en de website prima 4/16/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en op tijd bezorgd! 4/16/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede smaak, veel ingredienten, snel klaar en vriendelijk personeel! 4/14/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Thai in town. Period. 4/10/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super gegeten...snelle service... 4/3/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Bezorging, vriendelijke jongeman, kwam kwartier voor de aangegeven tijd. Gelukkig was mijn eetpartner al aanwezig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten stond klaar en was heerlijk de tom yam soep lijkt niet op echte tom.die zou ik niet meer nemen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was gewoon zoals gewoonlijk super heerlijk..snelle bezorging en prachtige website...mvg ferry methorst ( methorst bromfietsen) dikke 10 3/25/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Buj de bestelling werd de belofte gedaan dat het voor €2,50 extra wordt bezorgd. zsm binnen ongeveer 45 min . Uiteindelijk na anderhalf uur wachten werd de telefoon niet meer opgenomen en ben ik er zelf naar toe gegaan om het op te halen. 3/20/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas dik halfuur te laat bezorgd. Telefonisch moeilijk bereikbaar en eenmaal aan de telefoon kon men niet zeggen wanneer het eten bezorgd zal worden. Geen reactie op e-mail die eerder die dag aan het restaurant verstuurd is. Communicatie is iets waar ze aan moeten werken. Eten was uitstekend ! 3/19/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten 3/19/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk, thanx dames 3/18/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
sorry, het eten was om half 8 besteld en kwam om 8.50... We konden het niet meer eten, meteen naar huis en thuis opeten. Dat was wel heel jammer. Maar het was wel heeeel lekker! 3/12/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten zoals altijd! Bezorging was prima en mooi op tijd. We hadden per ongeluk een gerecht teveel gekregen, hierover gebeld en we mochten het lekker houden want was al geregeld met een andere bestelling, dus nog meer credits voor de service en mooie gelegenheid om een gerecht te proberen dat we nog niet eerder hadden gegeten! 3/12/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer, wij zijn fan 3/10/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en vriendelijk bezorgd, heerlijk gegeten! 3/6/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst echt Thais gegeten buiten Thailand. Vaak waren het zwakke aftreksels van het heerlijke Thaise eten. DANK. 3/3/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten smaakt altijd heerlijk. 2/26/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dank voor de biertjes! 2/26/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat 1 gerecht niet bij maar dat hebben jullie uitstekend opgelost! Top service! 👍 2/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was bedoeld voor mijn vriendin, zelf woon ik in Hooge Zwaluwe - NB. De beoordeling is dus die van mijn vriendin. Bezorging netjes op tijd ondanks de Corona maatregelen. Kwaliteit zeker 4 sterren; Website ziet er goed uit en zeker overzichtelijk. Jammer dat de iDeal betaling niet echt soepel verliep maar met een beetje geduld is het allemaal goed gekomen. 2/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ondanks een kleine vertraging hebben ze dit perfect opgelost Geweldige service en heerlijk eten zoals altijd 2/22/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een chaos is het bij de afhaal! Mijn bestelling liet uiteindelijk 20 minuten op zich wachten. De dame die achter de balie stond was werkelijk te traag voor woorden en had totaal geen overzicht! 2/20/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! Ben er speciaal voor omgereden. Geen betere thai in Utrecht 2/19/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service ..snel..en zo heerlijk mvg Ferry methorst🛵 2/18/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk! 2/15/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ordered here a while ago, and thought we’d give it another go but unfortunately... they let us down again. Delicious food, but only if you are willing to wait 2 hours. This is the 3rd time this has happend to our order, which shows it is not incidental. When we called to check where our order was, I was not offered any complimentary snacks/drinks/discount for the wait, only an apology and explanation for the wait (only one chef). When we asked for compensation we were offered 2 free drinks. We accepted, but those free drinks never arrived with our order. The food is good, but all of our experiences including this let down have let us to decide not to order with them again, because of the lack of proper and timely service and poor costumer care. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk zoals altijd. 2/5/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lovely red curry with fish, recommended! 2/5/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Persoonlijk vond ik de tom ka kai soep te zoet en champignons en uien te groot. In mijn curry vond ik ook de uien te groot. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd!! 1/23/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
eten is kwaliteit zeer goed en smaakvol. daarom ook het wachten bij afhalen waard, maar duurde wel veel langer dan op de website was aangegeven 1/22/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk, maar het wordt onderhand wel tijd voor een ander maandmenu. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd super lekker! Soms wel even wachten als we het gaan ophalen, maar dat is het waar :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang en de pad Thai was met tofu ipv kip zoals gevraagd 1/16/2021
Beste Sabine, Vervelend dat je het verkeerde hebt gekregen. Excuus daarvoor. We zullen bij een volgende bestelling de pad thai met kip er alsnog bij doen. Wil je dan even bij de opmerkingen zetten dat dit is afgesproken? Vriendelijke groeten, Natcha
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Thai Chili 4 stars after 595 reviews
Thai Chili