Reviews


4 stars after 382 reviews
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uistekend eten, maar wel een uur te laat bezorgd 4/4/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/3/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer gegeten !! Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde erg lange deze keer. 3/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de penang bief besteld, maar kregen penang kip. 3/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik mis de pittigheidspepertjes 3/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk! Beste Thai in Utrecht. 3/27/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt alles is lekker bij jullie, maar vooral de Nua pad nam man hoi en de Nam tok nua Oh ja, en de Pad Thai natuurlijk...daar blijf je van eten Thanx Dames vd keuken voor alle heerlijke gerechten :) 3/27/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/25/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
In menukaart op website ontbreken de pepertjes die pittigheid aangeven 3/25/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 3/23/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd briljant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Miste de pittighiedspepertjes 3/20/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jam jam! Altijd lekker en op tijd bezorgd. 3/19/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten top! Alleen via thuisbezorgd besteld en gaf een storing aan dubbel betaald. 3/18/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Bezorging is niet de snelste, maar zeker het wachten waard! 3/7/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd super vers, perfecte kwaliteit en komt heerlijk warm aan! Heerlijk... 3/6/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Na een uur heb ik gebeld en toen gaf men aan onze bestelling vergeten te zijn. Toen duurde het dus nog een uur voordat het eten kwam. Wel jammer, maar gelukkig is het eten altijd lekker. 2/24/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
\De bezorging was deze keer beneden allee peil. Na drie kwartier werd ik gebelddoor een jongeman "De bezorger heeft aangebeld en u deed niet open". Dat is kletskoek. Ik was thuis en de bel doet het. Toen het eten uiteidelijk was bezorgd, bleken de bakken op hun kop te liggen en was de kroepoek verkruimeld. Niet erg smakelijk Ik hoop dat dit een incident was Het telefoontje werd ook nog verstoord door een andere jongeman die liet te rotzooien Kortom een slechte beurt. 2/14/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Van te voren (om 17.00 uur) gebeld of bestelling er uiterlijk 18.00 uur kon zijn aangezien we 18.30 weg moesten. Dit was geen probleem maar moest via de website bestellen. Direct gedaan en uiteindelijk pas 18.25 bezorgd. Echt waardeloos. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd klaar voor afhalen 2/6/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je echt lekker Thais wilt eten. Bestel dan bij Thaichili. 2/5/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed, zelfs een bestelling voor 25 man was top verzorgd. Erg goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar 2/5/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
as soon as possible it said. We had to wait for 1h40 minutes. That is really too much This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde 1 u en 20 min ipv 45 min maar we kregen wel kroepoek van het huis 1/30/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd. Heerlijke maaltijd 1/24/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kroepoek besteld, maar deze werd niet geleverd. Bij de Pad Thai zaten amper pinda's en het leek opgewarmd want het was 1 grote klont plus er zat maar 1 schijfje limoen bij, vind dit helaas geen aanrader. 1/21/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon de beste Thai van Utrecht en omstreken... Wederom heerlijk gegeten👍🏻 1/14/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/6/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
netjes ontvangen zoals besteld, maaltijden mooie genummerd, heeft goed gesmaakt, bedankt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel graag en regelmatig bij Thai Chili, maar moet altijd erg lang wachten op mijn bestelling. De afgelopen keren eigenlijk altijd minimaal een uur. Das jammer. 1/4/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker eten en snel bezorgd, gaan we vaker doen! 1/2/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Thai van Utrecht 12/27/2019
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch. Besteld om af te halen alles keurig op tijd klaar en smaakte perfect 12/18/2019
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast, fresh, delicious. I would highly recommend this restaurant. 12/17/2019
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima, op tijd bezorgd. Echter was er een gerecht niet geleverd 12/13/2019
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk en vriendelijke bezorger! 12/13/2019
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is okay, alleen aantal plusjes bij gerechten klopte naar onze indruk niet helemaal. Vr. Groet, Ina 12/9/2019
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg bij het afhalen de verkeerde bestelling mee naar huis. Helaas kwam ik daar thuis pas achter. 12/7/2019
Thai Chili 4 stars after 382 reviews
Thai Chili