Reviews


4 stars after 563 reviews
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst echt Thais gegeten buiten Thailand. Vaak waren het zwakke aftreksels van het heerlijke Thaise eten. DANK. 3/3/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten smaakt altijd heerlijk. 2/26/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dank voor de biertjes! 2/26/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat 1 gerecht niet bij maar dat hebben jullie uitstekend opgelost! Top service! 👍 2/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was bedoeld voor mijn vriendin, zelf woon ik in Hooge Zwaluwe - NB. De beoordeling is dus die van mijn vriendin. Bezorging netjes op tijd ondanks de Corona maatregelen. Kwaliteit zeker 4 sterren; Website ziet er goed uit en zeker overzichtelijk. Jammer dat de iDeal betaling niet echt soepel verliep maar met een beetje geduld is het allemaal goed gekomen. 2/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ondanks een kleine vertraging hebben ze dit perfect opgelost Geweldige service en heerlijk eten zoals altijd 2/22/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een chaos is het bij de afhaal! Mijn bestelling liet uiteindelijk 20 minuten op zich wachten. De dame die achter de balie stond was werkelijk te traag voor woorden en had totaal geen overzicht! 2/20/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! Ben er speciaal voor omgereden. Geen betere thai in Utrecht 2/19/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service ..snel..en zo heerlijk mvg Ferry methorst🛵 2/18/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk! 2/15/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ordered here a while ago, and thought we’d give it another go but unfortunately... they let us down again. Delicious food, but only if you are willing to wait 2 hours. This is the 3rd time this has happend to our order, which shows it is not incidental. When we called to check where our order was, I was not offered any complimentary snacks/drinks/discount for the wait, only an apology and explanation for the wait (only one chef). When we asked for compensation we were offered 2 free drinks. We accepted, but those free drinks never arrived with our order. The food is good, but all of our experiences including this let down have let us to decide not to order with them again, because of the lack of proper and timely service and poor costumer care. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk zoals altijd. 2/5/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lovely red curry with fish, recommended! 2/5/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Persoonlijk vond ik de tom ka kai soep te zoet en champignons en uien te groot. In mijn curry vond ik ook de uien te groot. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd!! 1/23/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
eten is kwaliteit zeer goed en smaakvol. daarom ook het wachten bij afhalen waard, maar duurde wel veel langer dan op de website was aangegeven 1/22/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk, maar het wordt onderhand wel tijd voor een ander maandmenu. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd super lekker! Soms wel even wachten als we het gaan ophalen, maar dat is het waar :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang en de pad Thai was met tofu ipv kip zoals gevraagd 1/16/2021
Beste Sabine, Vervelend dat je het verkeerde hebt gekregen. Excuus daarvoor. We zullen bij een volgende bestelling de pad thai met kip er alsnog bij doen. Wil je dan even bij de opmerkingen zetten dat dit is afgesproken? Vriendelijke groeten, Natcha
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geerlijk gegeten, eten was op tijd, warm en heerlijk van smaak! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets te zoet en te vet naar mijn smaak. Ruime porties This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op een vrijdag in een uurtje bezorgd. Eten, salade specialiteit en springroll, voortreffelijk. Er zou eigenlijk in deze tijd nog een systeem moeten zijn om een fooitje te geven. 1/8/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zeer goed 1/8/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! 1/8/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was super lekker en het was meer dan voldoende! 1/6/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste eten in Utrecht. Elke keer weer even lekker. Bestellen bijna elke week! 1/5/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food! It would be even better, if meat would be free-range or organic! 12/19/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten afgehaald, een echte aanrader! We gaan hier zeker vaker eten bestellen! 12/18/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! Bedankt :) 12/18/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The food was amazing as always, but was delivered with the containers sideways and oil leaking everywhere. 12/14/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vele malen besteld hier, verslappen niet. Op tijd en erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten gebracht door een vriendelijke bezorger. We hebben genoten. Én precies op de gevraagde tijd! 12/10/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
I ordered directly from the website because the order service on Thuisbezorgd was already closed. Delivery cost is 2.50 independently from order amount. The food was delivered within the announced 45 minutes. The portions are good, the food was warm, it was delicious as always. This site is in Dutch only, descriptions are short and if you do not know what you order you may be in for a surprise. I always like images and a good description for guests to estimate decree of spiciness in the European food context. Will I order here again? Very likely. 12/8/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals als altijd, geweldig lekker! 12/5/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje weinig rijst. 1 plat bakje voor 2 personen. 12/1/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd te laat superlekker eten 11/30/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thai Chili - altijd even lekker! 11/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima, Makkelijk bestellen, lekker en voldoende eten en klaar op de afgelopen tijd, met vriendelijk personeel. Alleen ontdekte ik bij thuiskomst dat ik (w.s. door de grote drukte) het eten van een nadere klant had meegekregen. Dit heb ik direct teruggebracht, waarbij ik hartelijk werd bedankt, en nog een gratis zakje kroepoek meekreeg. Warm aanbevolen, voor herhaling vatbaar. 11/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik persoonlijk vind dit de beste Thai van Utrecht. Tot nu toe is echt alles perfect en lekker in de afgelopen jaren, ga zo door dames 👍 11/26/2020
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uiteindelijk bijna 2 uur op eten moeten wachten. Tweemaal gebeld tussendoor aangezien er in de mail en op de site 45 minuten stond.....totaal geen begrip of compensatie! Eten was wel erg lekker eenmaal bezorgd! 11/25/2020
Thai Chili 4 stars after 563 reviews
Thai Chili